Forside Produkter Auto

Nu tester NVIDIA deres selvkørende biler på gaden

-

Det er ikke bare Google og Apple, der har kastet sig over den selvkørende bilfremtid.

Andre tech-firmaer bruger også selvkørende teknologier til at komme ind på bilmarkedet med, og et af de mere velkendte navne i den sammenhæng er NVIDIA.

Annonce:

Der er dog ikke ret meget grafikkort over det, når NVIDIAs selvkørende bil drøner rundt på vejene i Californien. NVIDIA har nemlig, sammen med en række kendte og ukendte andre bilfirmaer, for nylig fået lov til at udføre testkørsler i staten.

Der har været lavet testkørsler af autonome biler på offentlig vej i Californien i årevis, men det har primært været de to lokale firmaer, Google og Tesla, der har benyttet sig af det og har fået særtilladelser. Nu har langt flere firmaer altså fået lov, og NVIDIA er iblandt dem.

I videoen herunder kan man se, hvordan NVIDIAs selvkørende testbil klarer opgaverne. Det ser ud til at være en Lincoln MKZ fra 2016, de har brugt til formålet. NVIDIA vil gerne levere processorer og software til auto-industriens selvkørende biler. De er selv leveringsdygtige i chips og softwaren samarbejder de med den ”kinesiske Google”, Baidu, om.

Bilen ovenfor har i øvrigt opkaldt efter en anden rullende, autonom maskine og hedder BB8.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.