Forside Indhold og distribution Biograf

Tom Cruise har fuld knald på i den nye The Mummy-trailer

-

tomcruisemummyUniversal Pictures mener, de mangler et filmisk univers, ligesom Disney har Marvel og Star Wars og Warner Bros. har DC Comics og Harry Potter.

Men det har de haft før, i form af klassiske gyserfilm fra 30’erne og 40’erne såsom ’The Mummy’, ’The Invisble Man’ og ’The Wolf Man’. Dette univers er de nu godt i gang med at genoplive, og det hele starter med ’The Mummy’.

Selvom det også var Universal, der piskede ’The Mummy’-filmene til døde i slutningen af 90’erne og starten af 2000’erne, har den nye serie altså ikke noget direkte med den serie at gøre. Der er tale om en reboot.

Men der er skruet lidt op for det hele. For eksempel er det ikke en mellemkendt stjerne som Brendan Fraser, der spiller hovedrollen, men derimod en superstjerne, Tom Cruise. Og som man kan se i traileren, der netop er sluppet ud, er Russell Crowe også på rollelisten. Han spiller i øvrigt Dr. Henry Jekyll, som i Dr. Jekyll og Mr. Hyde, så det kommer der nok også en film ud af på et tidspunkt.

Det er angiveligt meningen, at der skal være en hel del krydspollinering i forhold de forskellige film, som vi kender det fra Marvel- og DC-universerne på film.

’The Mummy’ kommer i til juni i 2017, mens ’The Invisible Man’ er planlagt til 2018 med Johnny Depp i hovedrollen.

Hvis filmens action dog kan følge bare en anelse med den første trailer, så har vi noget af både et effektbrag og en høj spændingskurve i vente. Se blot her:

 

Annonce