Forside Indhold og distribution Film

Woody Harrelson-film optages og streames live til 500 biografer

-

Der kommer flere og flere live-streaming-events i biograferne, men det her er nyt.

Den kendte skuespiller Woody Harrelson har tænkt sig at tage teater-mediet og film-mediet og fusionere det på en hel ny og spændende måde.

Annonce:

Det sker 19. januar, hvor Woody Harrelson vil optage og streame en film live til 500 biografer. Projektet hedder ’Lost in London’.

Det vil langt fra være første gang, et teaterstykke eller en opera transmitteres live ud til biograferne. Men der er bare ikke tale om et teater her.

Harrelson har i stedet tænkt sig at optage og streame filmen live på 14 forskellige locations i London, med i alt 30 skuespillere. Han instruerer og spiller selv hovedrollen. Som han selv siger: “Ingen har gjort det her før – ingen har været SÅ dumme”.

Kameraet – for der er angiveligt kun ét – vil følge Harrelson gennem en historie, der udspiller sig på de forskellige locations, der er baseret på en virkelig begivenhed. Harrelson kom engang til at smadre et askebæger på en pub i London, hvilket satte gang i en kæde af begivenheder, der endte med at han måtte tilbringe en nat i spjældet. Og det er den historie, ”filmen” er baseret på.

Man skal dog en tur til Storbritannien eller USA for at opleve denne event live i en biograf. Gider man ikke rejse for at opleve ’Lost in London’, vil den formentlig blive udgivet på streamingtjenesterne på et tidspunkt, så den eneste rejse, man skal foretage sig, er at rejse sig fra sofaen, når filmen er slut.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.