Forside CES CES 2017

AKG lancerer trådløse hovedtelefoner og støjreducerende In-Ears

-

Hvis man har bevæget sig bare en lille smule rundt i lydstudier, vil man uden tvivl have stødt på AKG.

Ofte i form af deres meget populære mikrofoner, men måske endnu mere sandsynligt i form af deres hovedtelefoner, hvor flere modeller næsten er blevet standard-udstyr, når der skal indspilles.

Annonce:

Nu tager AKG – i lighed med en af deres største konkurrenter, Sennheiser – et stort skridt. De bøjer sig for trenden og lancerer en trådløs model.

Det er dog en af deres mere forbruger-rettede modeller, N60 NC, der nu kommer i en trådløs version. Som man måske kan analysere ud af modelnavnet, er der tale om en støjreducerende rejse-hovedtelefon, der endda er specielt rettet mod flyrejsende.

Den nye, trådløse version kan ifølge AKG spille musik i op til 30 timer på en opladning. Den kommer til april og får en vejledende udsalgspris på 2.299 kroner.

Samtidig har AKG også lanceret en anden, støjreducerende løsning til de rejsende In-Ear-øretelefonerne NC20 har aktiv støjreduktion og kan spille i 20 timer på en opladning. De er ikke trådløse, men har i det mindste stofledning, der ikke bliver snoet så let.

NC20 kommer til maj og koster 1499 kroner.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.