Forside Nyheder

Amazon-serien ‘The Man in the High Castle’ klar i ny sæson

-

2. sæson af den Emmy-vindende serie fra Amazon, The Man in the High Castle, får premiere d. 10/2.

Nu kommer der mere originalt indhold på Amazons streamingtjeneste. Sæson 2 af den Emmy-vindende dramaserie, The Man in the High Castle, får premiere her i februar.

I anden sæson af dramaserien The Man in the High Castle bliver det fortsat undersøgt, hvad der ville være sket, hvis de allierede magter havde tabt Anden Verdenskrig.

Mens Tyskland styrer meget af østkysten og Japan styrer vestkysten, er Rocky Mountains blevet en “neutral zone” – og grundlaget for en modstand, ledet af en mystisk figur, kun kendt som ”The Man in the High Castle”.

I den nye sæson, med Stephen Root (Justified, Boardwalk Empire) i hovedrollen, hænger freden mellem Tyskland og Japan i en tynd tråd og behovet for at finde ”Manden i det høje slot” bliver mere og mere desperat.

I mellemtiden sætter nogle afsløringer vores karakterer på kollisionskurs, og resultatet kan få ødelæggende konsekvenser.

På rollelisten af The Man in the High Castle finder vi blandt andre Alexa Davalos, Rupert Evans, Luke Kleintank, DJ Qualls, Joel De La Fuente, Brennan Brown, Bella Heathcote og Callum Keith Rennie med Cary-Hiroyuki Tagawa og Rufus Sewell. Serien er udviklet af Frank Spotnitz med Daniel Percival, Erik Oleson, Isa Dick Hackett, Richard Heus, Ridley Scott og David W. Zucker som executive producers.

 

 

Tilgængelighed

Serien ‘The Man in the High Castle’ kan ses på streamingtjenesten Amazon Prime Video. Tjenesten er tilgængelig i Danmark via browser, Android, iOS samt Smart TV fra LG og Samsung og koster p.t. kr. 25/måned.

The Man in the High Castle sæson 2 har premiere d. 10/2, med mulighed for smugkig på 1. afsnit fra 3/2.

 

Denne artikel er en del af serien: Amazon Prime Video

Annonce