Forside Nyheder

Android Wear 2.0 leger meget bedre med iOS

-

Så er det lige ved at være oppe over med lanceringen af Android Wear 2.0.

Google har netop annonceret den allersidste developer-preview af softwaren og har opfordret app-udviklerne til at begynde at uploade deres 2.0-kompatible apps til Google Play Store.

Annonce:

I den forbindelse har de løftet lidt mere af sløret for, hvordan iOS-kompatibiliteten kommer til at virke i den nye version. Det enkle svar er: Bedre. Men det siger jo ikke så meget.

Helt konkret kan apps køre standalone på Android Wear 2.0, og som naturlig følge heraf behøver man ikke en Android-telefon for at køre disse apps. Overhovedet.

App-udviklerne, der laver apps til Android Wear 2.0, kan definere i app’ens kode, at den skal fungere som standalone, og dermed vil app’en kunne køre, uanset om uret er parret med en iPhone eller en Android-telefon.

Argumenterne for at vælge et Android Wear-ur i forhold til et Apple Watch til sin iPhone er, at de som regel er lidt billigere, har bedre batterilevetid og kan vise urskive konstant, og i mange tilfælde ligner rigtige ure – hvor Apple Watch umiskendeligt ligner et Apple Watch på godt og ondt.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.