Forside Indhold og distribution Film

Apple: Egne tv-serier i kampen mod Amazon, Spotify og Netflix

-
Foto: recordere.dk

Avis: Apple vil gøre egenproduktion af tv-serier og film til et betydningsfuld del af forretningen.

Apple er på vej til at blive en stor spiller i Hollywood. Det fortæller kilder med kendskab til planerne overfor avisen The Wall Street Journal.

De jagter nye forretningsområder, som suplement til det vigende salg af iPhone og iPad, og her ses indhold som en potentiel kilde til vækst.

Annonce:

Apple vil producere egne tv-serier og eventuelt film, og gøre dem tilgængelige som en del af musiktjenesten Apple Music. Så et abonnement på musik også giver adgang til tv-serier og eventuelt senere også film.

På den måde vil Apple både kunne tilbyde andet og mere indhold en konkurrenten Spotify, og samtidig have unikt indhold at tilbyde igennem Apple TV og dermed blive en konkurrent til Amazon, Netflix m.fl.

Her og nu forhandler Apple, ifølge avisens kilder, om at købe færdige manuskripter til tv-serier. Der tales om serier i klasse med Westworld på HBO og Stranger Things på Netflix.

Originale film er også under overvejelse, men her er der ingen aktuelle forhandlinger. Det ser ud til at Apple indleder med tv-serier.

Chefer fra Apple har fortalt folk i Hollywood at de håber at være klar med det første original-indhold inden udgangen af 2017.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.