Forside Detail

Elgiganten åbner stort fællesnordisk kundecenter i København

-
Foto: recordere.dk

København bliver hjemsted for Elgigantens nye store kundecenter, der skal servicere kunder i hele Skandinavien.

Selskabet Elkjøp Nordic, der står bag Elkjøp (Norge) og Elgiganten (Sverige og Danmark) har valgt København til deres nye store skandinaviske. Der etableres 200 nye arbejdspladser i Ørestaden.

”København bliver nu hovedkvarteret for kundeservice i vores koncern, og det nye topmoderne kundecenter skal hjælpe vores kunder i både Danmark, Sverige og Norge”, fortæller siger Jaan Ivar Semlitsch, CEO for Elkjøp Nordic.

Annonce:

De nye kundecenter skal service kunder fra hele Skandinavien.

”På det nye store kundecenter her i København vil både danske, norske og svenske medarbejdere besvare henvendelser fra kunderne i alle de skandinaviske lande”, fortæller direktør i det danske Elgiganten, Peder Stedal.

Det nye kundecenter placeres i Ørestaden og vil have plads til ca. 300 medarbejdere, og Elgiganten forventer at det nye kundecenter både vil betyde bedre service for kunderne og lavere omkostninger for elektronikkæden.

 

”Det nye fælles kundecenter i København betyder, at vi kan tilbyde kunderne mere end før – og stadig holde vores omkostninger i ro”, fortæller Peder Stedal og fortsætter:

”Vores branche oplever benhård konkurrence og et prispres uden lige. Kun de aktører, der formår at drive forretningen effektivt og holde omkostningerne nede, overlever. Så enkelt, og så brutalt, er det faktisk”.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.