Forside Nyheder

Evleaks: Her er LGs nye, billige Android Wear 2.0-ur

-

 

Annonce:

Der er travlhed hos mesterlækkeren Evan Blass her mellem CES- og MWC-messerne.

Først kunne han afsløre spionfotos af den nye Samsung GALAXY S8 og en masse specifikationer, og nu kommer så billederne af LGs Android Wear 2.0-ur, der hedder Watch Style.

LG kommer med to nye Android Wear 2.0-ure, der er udviklet sammen med Google som en slags særligt gode repræsentationer af den nye udgave af Android Wear. De skulle begge komme til februar. Den anden model, der ikke er billede af her, skulle være dyrere og hedde LG Watch Sport.

Med Watch Style er der imidlertid ingen tvivl om, at LG har lyttet til de mange kvinder, der synes, at smarture generelt er for maskulint designede. Watch Style er unisex, men kan med forskellige valg af remme m.m. gøres både maskulint og feminint.

Det forventes, at Watch Style kommer til at ligge i den billigere ende af prisskalaen med en pris på 249 dollar, eller lige over 1700 kroner før danske afgifter mm. Til gengæld skal man så undvære en pulsmåler (i hvert fald, hvis kan stole på billedet, hvor der ikke er nogen pulsmåler bag på), samt indbygget GPS og LTE, hvilket man vil kunne finde i Sport-modellen.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.