Forside Produkter HiFi & Surround

HiFi i øregangen: Verdens første in-ear med Planar Magnetic

-

Verdens første in-air(s) med ‘Planar Magnetic’-teknologi. Mød Audeze iSine, skabt til Apple-enhederne.

Der er de dynamiske højttalerenheder, som langt hovedparten af producenterne benytter til hovedtelefoner og in-ear. Så er der de elektrostatiske enheder, der kræver egen forstærker og derfor er mindre velegnet til at have med på farten.

Annonce:

Midt imellem de to er ‘Planar Magnetic’, der – ligesom ved de dynamiske enheder – skaber lyden vha. to magnetfelter, men her istedet med en flad film i et sandwich system med elektromagneter og øvrige komponenter.

Sådan viser Audeze opbygningen af en Planar Magnetic højttalerenhed:

Udover amerikanske Audeze, så arbejder HiFiMAN og Oppo også med ‘Planar Magnetic’-teknologien, og selvom den med fordel også kan have en separat hovedtelefonforstærker, så er det også muligt at benytte dem uden, ligesom ved de dynamiske hovedtelefoner/in-ear.

 

Audeze Sine 10 (Sine 20 er samme design, men brun)

Audeze iSine 10 & 20

iSine in-ear er lidt af en verdensnyhed. Her er det lykkedes Audeze at putte ‘Planar Magnetic’-teknologien ind i øret. Eller næsten ind i øret, som det ses på billederne, men selve lyden “afleveres” inde i øregangen.

Vægten er kun knap 20g og designet ligner ikke umiddelbart ligner noget der er set før. Ifølge producenten leverer disse nye in-ear-modeller en enestående dynamik og uden nogen form for forvrængning.

De to modeller ligner designmæssigt hinanden. Audeze iSine 10 er sort og 20’eren er brun, hvor 20’eren har øget performance over lillebror.

 

Made for iPhone, iPad og iPod

Audeze iSine er skabt til brug sammen med Apple-produkter.

Et særligt lightning-kabel trækker det digitale signal ud af dit iDevice (iPhone, iPod eller iPad) og konverterer signalet i den indbyggede 24-bit DAC der sidder i selve kablet.

Dette er ikke kun smart, men en virkelig markant forbedring af lydkvaliteten. Du får altså fuld udbytte af det musik du afvikler fra ex. Tidal, Spotify eller lignende. Eller hvis du har lagt dit eget lossless musik på enheden.

Via Audeze’s iOS app er det muligt at trimme lyden via en 10-bånds equalizer. Der kan gemmes 2 presets i selve DAC’en, som automatisk vælges når enheden tilsluttes. Så lyder din iPhone til din iPad ikke helt ens, er det muligt at lave et særligt preset for hver.

 

 

Pris og tilgængelighed

  • Audeze iSine 10 koster kr. 3.900,-
  • Audeze iSine 20 koster kr. 5.900,-

Prisen er inklusiv Lightning-kabel med 24-bit DAC til Apple-enhederne.

Importør og forhandler: Audiophile.dk

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.