Forside Indhold og distribution Film

James Cameron kan stå bag den næste ’Terminator’-film

-

Lige siden James Cameron slap tøjlerne i ’Terminator’-serien er det gået ned ad bakke.

Eller det er der i hvert fald nogle, der synes. De tre ’Terminator’-film, der er blevet lavet siden, har i visse tilfælde tjent pænt med penge, men ingen af dem har været i stand til at gen-kickstarte serien. Og de to sidste af dem var endda deciderede ’reboots’.

Annonce:

Hollywood er dog ikke færdig med ’Terminator’-universet. James Cameron solgt rettighederne til serien for længe siden, men genvinder nogle af disse rettigheder om to år. Og det giver ham mulighed for at vende tilbage til serien.

Det bliver dog ikke som instruktør. Han har alt for travlt med den kommende ’Avatar’-trilogi til at udføre den opgave.

I stedet vil James Cameron ifølge websitet Deadline have Tim Miller til at instruere. Hvem er han, tænker du? Det var såmænd ham, der debuterede som filminstruktør med ’Deadpool’, der som bekendt blev en gigantisk succes. Tim Miller er måske lige præcis den rette til at fange ’Terminator’-seriens kombination af action, fremtidsskræk og humor, især hvis Cameron er på som producer og kan holde snor i tingene.

Annonce: