Forside CES CES 2017

Nu kan du programmere dine JBL-hovedtelefoner

-

Lyd-feinschmeckere kender formentlig til JBLs Project Everest-højttalere, der er deres absolutte flagskib.

Men JBL Everest er også navnet på en serie af JBL-hovedtelefoner, der er prissat noget mere menneskeligt end de ovennævnte højttalere.

Annonce:

I den serie har JBL netop præsenteret en spændende nyhed til ELITE 700, der ikke er en hvilken som helst støjreducerende hovedtelefon.

Der sidder simpelthen en System-on-a-Chip i hovedtelefonerne, til hvilken JBL nu har leveret en SDK. Med andre ord kan man selv programmere disse hovedtelefoner, hvis man har kode-evnerne til det.

JBL Everest ELITE 700 kan allerede styres og konfigureres – i lighed med flere andre modeller i serien – via en smartphone-app.

SDK’en åbner ifølge JBL op for at man kan lave hackathons og bl.a. finde på nye funktioner til bevægelsessensoren i hovedtelefonerne, og knapperne på dem.

Hvis man kender udvikler-community’et, vil det sikkert ikke vare længe, inden de finder en måde at afvikle Doom på hovedtelefonerne, og selvom de ikke har nogen skærm.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.