Forside Detail

Nu kommer Power til Aarhus

-
Direktør i Power, Jesper Boysen. Foto: Power

Nu kan borgerne i danmarks næststørste by snart gå i elektronikgiganten Power. Den næste butik åbner inden for to uger i Viby.

Det bliver Mega Syd i Viby, der får den første Powerbutik i Aarhus, men ifølge direktør Jesper Boysen fra Power vil han ikke være præcis med hvornår butikken åbner, men han siger “Der går højst 14 dage” til Lokalavisen Aarhus.

Jesper Boysen forventer også at der kommer omkring 3.000 kunder i kø til åbningsdagen. I Randers lå der omkring 2.000 i kø da Power slog dørene op. Men selvom man omsatte for ca. 17 millioner kroner i Randers på åbningsdagen, forventer man ikke mere end 15. millioner kroner i omsætning i Aarhus. Det forklarer Jesper Boysen med at det ikke er den første butik i Jylland, og at man ikke nåede at åbne inden jul.

Annonce:

 

120 på arbejde på åbningsdagen

Når Power slår dørene op i Aarhus, vil der være ca. 120 medarbejdere klar til at tage imod kunderne, og direktør Jesper Boysen vil lede slagets gang med en megafon, hvor han overfor folk i kø, vil fortælle om udsolgte varer eller andre “skøre ting”.

 

Planlægger flere butikker i Aahus

Power er dog ikke færdige med Aarhus. Ifølge Jesper Boysen er man millimeter fra at gå igang med butik nummer to, som skal ligge i Tilst, og har planer om en tredie man vil ligge i Skejby.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.