Forside CES CES 2017

Lego vandt fornem pris på CES

-
Lego Boost teamet på CES 2017 med en af deres mange priser (foto: recordere.dk)

Danske Lego deltog også i år på CES i Las Vegas, og det var nogle glade drenge vi mødte på Legos stand hvor de netop havde modtaget endnu en pris for bedste produkt på CES 2017.

På CES lancerede Lego deres nye interaktive legetøj Lego Boost, der skal lære børn og unge at programmere via Lego.

Vi fik Lego til at præsentere deres kommende produkt på video.

Annonce:

 

 

Har vundet mange priser på CES

Lego Boost havde mange magasiners priser stående på væggen bag dem, og netop som vi besøgte dem, modtog de endnu en pris, og det vakte stor begejstring på standen.

Den 7. januar vandt de så den ultimative pris for udstillere på CES. Inden for deres eget område “Maker-Friendly Technology” vandt Lego ‘BEST OF CES’. Det er en pris, der uddeles af det amerikanske onlinemedie engadget.com, og sidst vi danskere modtog den ære var da Airtame vandt prisen i 2014 som bedste startup.

Lego Boost er ment som at skulle være Mindstorms for børn, og samtidigt lære de unge interesse for at udvikle intelligente robotter ved hjælp af en app på en tablet.

Lego Boost lanceres i august 2017, og prisen er ukendt.

Prisen som “Best maker-friendly Technology” gik til Lego Boost.

Best of CES

Best Maker-Friendly Technology: Lego Boost

“If we want people learning how to build for themselves, we might as well start when they’re young. Lego has been doing that for decades, but its new Boost set lets you build five different motorized creations and program their actions with the accompanying tablet app”.

It’s similar to Lego Mindstorms but much simpler — created with younger builders in mind. Naturally, too, you can augment your creations with any other Legos you have tucked away in the closet.

While this kit seems great for kids, I’d be lying if I said I wasn’t interested in checking it out myself.”

Nathan Ingraham, Senior Editor, Engadget (der står for den officielle prisuddeling)

 

Annonce:
Forrige artikelMark Levinson fejrer 45 års fødselsdag ved at lave en pladespiller
Næste artikelBMW gør det umulige med bil-hologrammer, du kan røre ved
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.