Forside CES CES 2017

LG annoncerer nye UHD LCD-TV med nano teknologi

-
LG SJ950V er flagskibsmodellen blandt nyhederne i 2017

LG forbedrer udvalget af LCD-tv med lanceringen af deres nyeste modeller i 2017. Modellerne, der fremvises for allerførste gang på CES, har bedre farvegengivelse samt et klarere og mere detaljerigt billede.

Premium-segmentet i LG’s LCD-fjernsyn er blevet forbedret med de nye Super UHD-modeller, som lanceres i 2017. Den helt store nyhed er Nano Cell-teknologien, der fungerer som et mikroskopisk partikelfilter, som giver en renere og klarere farvegengivelse.

Annonce:

Endvidere har premium-modellerne Active HDR, der understøtter samtlige HDR-standarder og en opgraderet hardware til den medfølgende version 3.5 af LG’s Smart TV-system, webOS. Sidst men ikke mindst er samtlige modeller udstyret med et lydsystem fra Harman/Kardon, der sikrer en god lydoplevelse.

 

Hvad gør Nano Cell Technology?

Et LCD-panel med LGs Nano Cell teknologi giver betydelige fordele for både farvegengivelse og betragtningsvinkel. Et ekstra filter i panelets billede indeholder en større mængde af partikler med en diameter på en nanometer, som absorberer overskydende lys. Dette gør det muligt at filtrere farver, så det der gengives på fjernsynet er mere virkelighedstro. I normale tilfælde er farverne falmede, når man ser på tv’et, men med de nye LCS modeller fra LG er farvegengivelsen ligesom filmskaberne tænkte dem.

 

LG SJ950V er flagskibsmodellen blandt nyhederne i 2017

Topmodellen i LCD-serien

LG SJ950V er flagskibsmodellen blandt nyhederne i 2017. Det har et ultra-tyndt og elegant design, som minder meget om LG’s OLED-modeller, samt en lille fod, så tv’et naturligt bliver ét med rummet. SJ950V kommer i størrelserne 86, 75, 65 og 55 tommer.

Med Active HDR understøtter modellen filmbranchens Dolby Vision samt HDR 10 og den nye transmissionsstandard, HLG (Hybrid Log Gamma). HDR er en teknologi som giver lyse og mørke områder i billedet flere detaljer. HDR til tv i hjemmet fik sit helt store gennembrud i 2016.

 

SJ850V – Stilren og stabil

Mellemmodellen i premium-segmentet har samme egenskaber som sin storebror, SJ950V, men rammen om selve billedet er en del større. SJ850V kommer i størrelserne 65, 60 og 55 tommer.

 

Super UHD i entry-level

LG SJ800V er en ny entry-level-model, der indeholder alle de teknologier, den nye Super UHD-serie er udstyret med, herunder lydsystem fra Harman/Kardon, Active HDR, Nano Cell-teknologi og den seneste version af webOS. Modellen kommer i størrelserne 65, 60, 55 og 49 tommer.

 

Pris og tilgængelighed

Mere information om modellernes lancering og pris annonceres tættere på den danske lanceringsdato.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.