Forside Nyheder

LG får Google Home ombord i multirums-højttaler

-

De fleste tror nok, at LG står for Lucky/Goldstar, som er navnet på de to firmaer, der fusionerede og blev til LG.

Men lige står LG nok mere for ”heLGardering”.

Annonce:

Okay, beklager den dårlige vits, men det lader til at være en strategi for LG ikke at lægge for mange æg i en enkelt kurv. Således hørte vi under CES om, hvordan Amazons virtuelle assistent Alexa er på vej ind i LGs køleskabe, og de har allerede lagt teknologien ind i visse modeller af trådløse højttalere.

Men LG er tilsyneladende ikke gift med Amazon. Tværtimod vil de nu lægge Googles svar på Alexa, Google Assistant, ind i højttalerne i Music Flow-serien.

Det sker, når de simpelthen laver Music Flow-højttalerne om til nærmest at være en LG-version af Googles Home-højttaler.

Det giver ret meget mening, for Music Flow har allerede ”Chromecast Built-in”, som det hedder nu, og er altså baseret på Googles Cast-teknologi.

Med tilføjelsen af Google Home-softwaren, der lander som en opdatering sidst i næste måned, kommer også en anden funktionalitet ombord. Music Flow har hele tiden været omtalt som en multirums-højttaler, men har endnu ikke haft den konkrete funktion ombord.

Det er fordi, denne skal fungere via Google Multiroom, og den kompatibilitet dukker først op med softwareopdateringen til februar.

Med andre ord er Music Flow gået fra at være en Google Cast-højttaler til at være en intelligent højttaler med multirums-funktion. Det er da noget af en opgradering.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.