Forside CES CES 2017

Er LG klar med deres første UHD Blu-ray afspiller på CES?

-
Er det LG’s første Blu-Ray afspiller?

Det er i denne uge at dørene til verdens største messe for AV-elektronik slår dørene op. Og onsdag er den store pressedag, men allerede nu vælter det ind med nyheder i Las Vegas. Et af rygterne er at LG er klar med deres første UHD Blu-ray afspiller.

Afspilleren hedder LG UP970, og ifølge det tyske site 4KFilme.de skulle LG have lagt en ny afspiller op på WiFi Alliances hjemmeside. Rygtet startede allerede midt i december, men rygtet tager til i Las Vegas lige nu.

Annonce:

 

Er det LG’s første UHD Blu-ray afspiller?

LG holder deres pressemøde og produkt præsentationer på onsdag, og så er vi meget klogere.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.