Forside CES CES 2017

Libratone klar med sort ZIPP højttaler

-

På CES 2017 i Las Vegas har danske Libratone en ny farve af deres populære Libratone ZIPP højttaler med. Farven er sort, og det klæder Zipps design.

Libratone ZIPP kommer nu i en ny version med eksklusiv mat sort base. Med ZIPP Nordic Black udvider det danske livsstilsbrand Libratone sit sortiment af trådløse højttalere og tilføjer samtidig nye funktioner til ZIPP- serien – blandt andet kontrol med Spotify playlister direkte på højttaleren. Nu er der endnu mere valgfrihed.

Danske Libratone er kendt for sine skandinavisk designede trådløse højttalere med rig Fullroom lyd, intuitiv brugeroplevelse og unikke farver og stofbeklædninger.

Libratone tilføjer nu Nordic Black til sortimentet for dem, der foretrækker de mørkere nuancer i livet. Den nye Libratone ZIPP Nordic Black er i handlen fra marts 2017 på Libratone.com og hos udvalgte forhandlere. Udsalgsprisen bliver 2.399 kr. – samme pris som den hvide ZIPP.

 

Direktør Jan McNair fra Libratone siger: “Vi har altid sat en ære i vores unikke danske designarv. Med den matsorte tilføjelse til vores basefarver henvender vi os til dem, der elsker vores højttaleres design og funktionalitet og samtidig har en personlig stil, hvor sort passer bedre ind”.

 

Nyt på kontrolpanelet: Direkte adgang til Spotify Playlists

Med ZIPP Nordic Black kommer også en softwareopdatering til hele ZIPP familien med flere nye funktioner.

Spotify favoritter gør det muligt for Spotify Premium-brugere at gemme op til fem playlister direkte på ZIPP og kontrollere dem direkte på højttaleren – uden brug af telefon, tablet eller andre enheder. Og med en ny sleep-timer kan du bestemme på minuttet, hvornår højttaleren skal stoppe musikken og lukke for natten. En ny Standby funktion slukker yderligere ZIPP ned efter 30 minutter uden aktivitet for at reducere strømforbruget. Men et tryk på telefonens playknap eller en berøring af ZIPP bringer den omgående til live igen.

Alle eksisterende ZIPP højttalere kan opdateres gratis med de nye funktioner og opgraderinger via Libratone App’en.

Annonce