Forside CES CES 2017

Mark Levinson fejrer 45 års fødselsdag ved at lave en pladespiller

-

Én gang skal jo være den første.

Og nu, hvor et af verdens førende high end audio-mærker, Mark Levinson, er blevet voksen, er det åbenbart på tide at lave en pladespiller.

Annonce:

I år er det 45 år siden Mark Levinson-brandet først så dagens lys, og siden har de været mest kendte for deres forstærkere.

Men på CES i år tilføjede de en pladespiller til kollektionen, der er udviklet i samarbejde med VPI Industries. Den hedder blot Mark Levinson No. 515.

Vi var inde i Mark Levinsons suite og lytte lidt på dyret, der gengav Cat Stevens med umådelig høj akkuratesse og præcision. Det lød fantastisk.

Det meste af No. 515 er lavet i rustfrit stål, dog ikke den store pladetallerken, der er lavet i aluminium. Den drejes af et element lavet i fosfor-bronze.  Pickup-armen er 3D-printet, og som man kan se er pladespilleren bæltedrevet med tre bælter som ifølge Mark Levinson sikrer stabilitet og minimerer støj.

Som man kunne forvente, er pladespilleren ikke billig. Den er sat til at koste 10.000 dollar, når den kommer til sommer, og det er vel at mærke uden pick-up. Så inden man får set sig om, har man hurtigt lagt 100.000 kroner, før man kan få lagt den første plade på.

Annonce:
Forrige artikelSamsung klar med iOS support for Gear S3 smartwatch
Næste artikelLego vandt fornem pris på CES
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.