Forside Nyheder

Pioneer UHD Blu-ray drev til PC

-

Pioneer vil tilbyde 2 drev til PC, så der kan afspilles 4K UHD Blu-ray.

Selvom der nu er indtil flere afspillere for UHD Blu-ray på markedet, og flere på vej, så har computerne ikke haft samme fokus.

Men det ændrer sig nu. Pioneer er på vej med to drev til computeren, så der kan afspilles 4K UHD Blu-ray.

Det kræver dog Windows 10 og 7. generation af Core i5 og i7 Intel processorer (Kaby Lake) at afspille UHD Blu-ray med 4K UHD HDR på en PC. Men de er også på markedet nu, så Pioneers drev gør klar til at udfylde et behov.

De to modeller hedder Pioneer BDR-S11K-BK og BDR-S11J-X. De to drev er næsten identiske i specifikationer, dog skulle BDR-S11J-X komme med forbedringer i forbindelse med afspilning af Audio CD. Oplysningerne fra Pioneer er dog endnu sparsomme på det punkt.

Begge er af 5 1/4″ i størrelse med SATA 3.0 interface, og understøtter læsning af optiske skiver fra CD til de nyeste UHD Blu-ray (CD (CD, CD-R, CD-RW), DVD (DVD, DVD±R, DVD±R DL, DVD±RW, DVD-RAM) og Blu-ray (BD, BD-R SL/DL/TL/QL, BD-RE SL/DL/TL, BD-R LTH).

 

 

Pris og tilgængelighed

De nye UHD Blu-ray drev sendes på markedet i slutningen af februar, sandsynligvis først på hjemmemarkedet Japan.

Dansk pris og tilgængelighed er endnu ukendt.

 

 

Annonce