Forside Produkter Mobil

Samsung lover omfattende test af telefoner i fremtiden

-
Samsung test-facility for mobiler

Samsung har lært af Note 7 problemerne, og lover at man i fremtiden vil undgå at der går ild i batterierne.

I går præsenterede Samsung resultatet af deres omfattende undersøgelse af problemerne med batterier der gik i brand på Galaxy Note 7.

Annonce:

Samsung har haft 700 medarbejdere, der har testet over 200.000 telefoner, og præsenterede en omfattende redegørelse om at man var for sjusket og hurtig da man lancerede den nye Galaxy Note 7. Det gjorde at en fabrikationsfejl i de første batterier i øverste venstre hjørne kunne skabe en kortslutning og derved bryde i brand, og at det var en anden fejl i svejsningerne på det nye batteri, der gjorde det samme.

 

Pressekonference starter ca. 30. min. inde i videoen.

Ny testproces skal sikre at det ikke sker igen

Samsung implementerer nu en ny testproces på samtlige batterier, og lover at det ikke kommer til at ske igen.

Dette forsinker også den kommende Galaxy S8, man havde håbet på at vise på MWC i Barcelona i februar.

I nedenstående grafik kan man se hvad Samsung har fremlagt i en timelang præsentation. Præsentationen blev også sendt live på YouTube. Videoen kan ses ovenfor.

Herunder en kort video hvor Samsung opsummerer fejlen, og nedenunder deres grafik over hvordan de vil undgå lignende fejl i fremtiden.

 

 

Sådan vil Samsung teste sine batterier i fremtiden

 

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.