Forside Nyheder

Sjit Happens fra Zulu udsender VR-afsnit

-
Sjit Happens laver 360-graders optagelser. Foto: TV 2

Sjit 360 er et særafsnit af Zulu-serien Sjit Happens i 360-graders VR-format.

Hvordan mon det føles, at være en af skuespillerne fra yndlingsserien? – Den oplevelse vil ZULU nu forsøge give til de mange fans af tv-serien ’Sjit Happens’.

Før premieren af femte og sidste sæson af serien d. 30. januar, der vil holdet bag gerne forsøge at give den oplevelse videre.

Annonce:

ZULUs ungdomsserie kommer nemlig med et specialafsnit lavet i et 360-graders Virtual Reality-format.

“Mini-afsnittet, der handler om, hvad der er sket mellem sæson 4 og 5, er lavet med 360-graders-kameraer, som skiftevis er blevet spændt fast på hver af de seks skuespillers hoveder”, fortæller Johan Sloth Wang, der er digital indholdsredaktør på ZULU og ansvarlig for projektet, og fortsætter:

“Seriens fans kan derfor se miniafsnittet fra alle seks personers synsvinkel, og hver vinkel åbner op for nye dele af fortællingen og afslører små og store hemmeligheder om den kommende sæson”.

Det er helt nyt – både i Danmark og i udlandet – at en tv-serie udkommer på denne måde. Frem til nu har 360-tilgangen været forbeholdt statiske kameraer placeret centralt i en optagelse, og det er også nyt, at en tv-serie kan opleves i Virtual Reality.

Har man ikke et par VR-briller vil det være muligt at se 360-graders videoen på andre afspillere. Det fungerer bedst via en smartphone, forklarer Johan Sloth Wang.

Miniafsnittene af ’Sjit happens’ kan ses nu via seriens Facebook-side.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.