Forside CES CES 2017

Nu vender Game Boy også tilbage – som Super Retro Boy

-

Der er vist ingen tvivl om, at retro-gaming er populært.

Som vi tidligere har kunnet rapportere her på siderne, så blev genudsendelsen af Nintendos klassiske NES-maskine en stor succes. Og nu vender en anden Nintendo-klassiker tilbage.

Annonce:

Det er Game Boy, der dog vender tilbage i en version, der ikke er lavet af Nintendo selv. Det er i stedet firmaet med det passende navn Retro-Bit, der har præsenteret den i forbindelse med CES.

Derfor hedder den naturligvis heller ikke Game Boy, men Super Retro Boy.

Men hvorfor skulle man dog smide en 100% klon af Game Boy på gaden med al den lækre teknologi, man kan købe for penge i dag? Så Retro-Bit har skruet lidt op for funktionaliteten, og givet Super Retro Boy mulighed for at afvikle spil fra alle Game Boy-generationerne, og så sidder der en brud- og ridsesikker TFT-skærm i HD på den.

Derudover er batteriteknologierne jo også blevet væsentligt bedre siden Game Boy kom frem, så det genopladelige 2500 mAh-batteri, der sidder i Super Retro Boy kan holde til spilleri i 10 timer.

Men det bedste er måske nok prisen. Vi kender ikke noget til en dansk importør endnu, men den udkommer i USA til august med en pris på 80 dollar – eller 560 kroner omregnet og før danske skatter og afgifter.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.