Forside CES CES 2017

VIDEO: Her er Velux’s smarte vindue

-

Danske Velux er super tilfredse med deres deltagelse på CES 2017, som er deres første gang på den store messe i Las Vegas. Her viste de deres første IoT produkt Velux Active frem som de har lavet sammen med NETATMO.

Christian Müller fra Velux fortalte til recordere.dk, at de er meget begejstrede for de nye muligheder som teknologisamarbejdet med franske NETATMO giver Velux, og at de nu kunne styre indeklimaet hos folk via sensorer i vinduerne.

Vinduerne åbner og lukker selv udfra vejr og temperatur, og sikrer på den måde et optimalt indeklima i folks hjem.

Annonce:

Læs også: Velux vil gøre dine vinduer intelligente

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.