Forside Produkter Connected Home

ROUTER-TEST DEL 3: Asus RT-AC5300 Unboxing og installation

-

Dette er del 3 af serien om ISP-udleveret versus high-end retail wifi router. I dette afsnit pakker jeg en Asus RT-AC5300 ud, og installerer den.

Hvor OnHub signalerer design og diskretion, nærmest skriger Asus’en PERFORMANCE ind i dit hovede.

Den ligner en krydsning mellem et rumskib og en edderkop og man forventer halvt at kunne se skyggen af sit skelet på væggen bag sig med alle de antenner…

Annonce:

En Asus RT-AC5300 suger med en pris på ca. 3500 kr i retail din pengepung tør! Med den pris skal den f**me også overføre dine data, nærmest før de er sendt.

I hånden føles den virkelig som kram – den er tung og lækker at røre ved. De mange antenner har RCA connector og skal påmonteres under installationen. Det ser godt ud – og det lover performance. Men det irriterer mig, at antennerne har en tendens til at blive løse hvis man så meget som strejfer dem med hånden.

De skal spændes med fingerkraft, og det er svært at få ordentlig fat. Jeg ville have foretrukket at der var en møtrik man kan spænde ordentligt.

Asus’en har et fabelagtigt web interface – der er virkelig kælet for detaljerne og der er et utal af parametre man kan pille ved. Kræs for nørderne!

Jeg er meget spændt på at se om ydelsen står mål med udseende og ikke mindst pris!

ASUS RT-AC5300 info: Se dagspris og produktinformation.

Se videoen med unboxing og installation her:

 

Nørd’o’teket

Denne artikelserie bringes i samarbejde med Nørd’o’teket, hvor du kan læse supernørden Steen Garbers Enevoldsen‘s tanker om meget af den teknik du møder i hverdagen.

Denne artikel er en del af serien: Router-Test

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.