Forside Nyheder

Anders&Anders som vodcast på Blockbuster

-
Anders&Anders som video, en vodcast. Foto: Theis Mortensen

En af landets mest populære podcast Anders&Anders, nu som video, en vodcast.

Værterne Anders Lund Madsen og Anders Breinholt er gået i samarbejde med streamingtjenesten Blockbuster om at udvikle en video af den ugentlige podcast – en vodcast.

I vodcasten følger man som en flue på væggen tilblivelsen af podcasten. Optagelserne foregår torsdag eftermiddag, og inden for 24 timer redigeres og klippes videoudgaven, som kan hentes gratis hos Blockbuster få timer efter, podcasten er sendt ud.

Annonce:

”Vi vil gerne være en del af den udvikling, der lige nu er i forhold til de klassiske formater og i brugernes adfærd og tv-forbrug. Med Anders&Anders kaster vi os over en ny produktionsform og afprøver et helt nyt format med en vodcast”, fortæller marketingdirektør Steffen Trannerup hos Blockbuster.

 

Glæde hos Anders&Anders

Denne vodcast skal ikke blot skal være en filmet udgave af podcasten men have sit helt eget udtryk.

“Jeg er meget stolt over at have genopfundet et helt begreb (vodcast, red.)”, fortæller Anders Lund Madsen og tilføjer:

“Nu kan jeg slappe af og køre resten af karrieren hjem på frihjul. Ja, karriere er måske et stort ord. Men jeg holder virkelig, virkelig meget af min rødhårede ven Anders, og nu har jeg omsider en undskyldning for at være sammen med ham resten af året. Ikke på dén måde. Eller, jo. Hvis det udvikler sig derhenad, så må vi se på det. Ja, hvad ved jeg?”

Glæden er gengældt

”Jeg glæder mig til at være sammen med Anders på alle de tænkelige måder, der måtte være. Og Blockbuster skal have et stort tak og æren for, at Anders og jeg kan være sammen hver uge og ikke mindst udkomme med en ugentlig podcast resten af 2017. Det føler jeg mig egentlig ret privilegeret over, og jeg kan godt love på egne og Anders vegne, at vi vil gøre vores absolut bedste for at gøre vores lyttere glade hver uge”, lyder det fra Anders Breinholt.

 

Tilgængelighed

Aftalen om vodcasts løber foreløbig året ud. 30 vodcasts i alt, der hver uge vil kunne hentes fra blockbuster.dk/anders

Første episode ventes klar senest kl. 18 i dag fredag 10. februar.

 

Annonce:
Forrige artikelDR færdig med at digitalisere arkivet
Næste artikelNy standard for bedre lydkvalitet og færre høreskader
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.