Forside Nyheder

Apples WWDC åbner 5. Juni

-

For mange danske Apple-fans vil der i år være en god grund til ikke at fejre Grundlovsdag – i hvert fald ikke fra omkring kl. 19.

D. 5. juni vil Apple nemlig åbne deres WWDC-udviklerkonference, hvor de traditionelt viser de seneste software-nyheder frem. Det betyder, at det er denne dag, vi formodentlig får det første indblik i, hvad iOS 11 kommer til at kunne, og dermed mulige hints om den kommende iPhone-generation.

Det er også her, vi kommer til at lære fremtiden at kende for MacOS, watchOS og tvOS, og netop det sidste er interessant. Vi har netop hørt, at Apple er igang med at teste en 4K-udgave af Apple TV, så måske benytter de lejligheden til at lancere denne.

 

Apples invitation til WWDC17

 

Der er dog en enkelt ting, der ikke kommer til at være som vanligt denne gang. Apple rykker nemlig hele konferencen fra Moscone Center i San Francisco ned til McEnery Center i San José, tættere på Apples hovedkvarter.

Det skal man ikke lægge andet i, end at Moscone Center er under renovering. Apple har tidligere afholdt WWDC i San José, men rykkede til San Francisco i 2003.

 

Annonce