Forside Produkter HiFi & Surround

B&O PLAY H4 er en ny billigere trådløs hovedtelefon

-

B&O PLAY er klar med Beoplay H4. Ny entrymodel indenfor trådløse hovedtelefoner.

Beoplay H4 er en flot og minimalistisk hovedtelefon i rene materialer som lammeskind, flettet tekstil og aluminium. Lyden er Bang & Olufsen Signature Sound, som er varemørket for en autentisk, ren og kraftfuld musikoplevelse.

Annonce:

“Beoplay H4 startede som en spændende idé om at udvikle en ny, dynamisk arketype, der ville give os mulighed for at udbrede vores best-in-class-lyd, håndværk og designsprog til et meget bredere publikum”, fortæller Global Head of Marketing Jens Jermiin fra B&O PLAY.

 

 

Lammeskind

 

 

Beoplay H4 leveres med ørepuder og hovedbøjle beklædt med blødt lammeskind. På indersiden af ørepuderne sidder der hukommelsesskum, som tilpasser sig ørets form og kurver, så ørepuderne altid sidder godt og tæt.

Ørepuderne isolerer mod støj udefra (passiv støjisolering), så du kan koncentrere dig om musikken, og så den ikke kan høres af omgivelserne.

Skiverne på ørekopperne er fremstillet af aluminium, der er stemplet, poleret og anodiseret, mens logoet på pladen er lasergraveret i en matchende farve.

Kablet mellem ørekopperne er beklædt med flettet tekstil og er – som en smart detalje – synligt ved overgangen mellem ørekop og hovedbøjle. Gliderne er lavet af rustfrit, børstet PVD-coatet stål, hvilket giver dem et både slankt og robust design.

 

 

Enkel brugerflade

Beoplay H4 leveres med en simpel og intuitiv brugerflade med tre knapper, et mikro-USB-stik og et 3,5-mm-jackstik, der diskret integreres i det robuste, men samtidig meget fine materiale, der udgør hovedtelefonernes hus.

Tryk på midterknappen for at besvare/afslutte opkald og starte eller sætte afspilningen på pause, tryk på den øverste eller nederste knap for at regulere lydstyrken og for at springe over numre, og tryk samtidigt på den øverste og nederste knap for at parre hovedtelefonerne via Bluetooth.

 

 

Op til 19 timer

Beoplay H4 kan afspille musik trådløst i helt op til 19 timer på blot 2,5 timers opladning.

Hvis Beoplay H4 løber tør for strøm kan lytningen fortsættes via kabel.

 

 

Juster lydprofilen med Beoplay App

Beoplay H4 er kompatibel med Beoplay App til Android, iPhone og Apple Watch, der giver dig en række muligheder for at tilpasse lyden til din personlige smag:

Bang & Olufsens lydingeniører har udviklet fire forskellige lydprofiler specifikt til Beoplay H4: Commute, Clear, Workout og Podcast.

Med B&O PLAY ToneTouch kan brugerne selv justere tone og lydbillede.

Brugerfladen gør det muligt for brugerne at afprøve forskellige lydindstillinger og finde den, der passer bedst til situationen. Når lyden er færdigindstillet, gemmer Beoplay H4 indstillingen, indtil lyden indstilles igen.

Når appen er forbundet med Beoplay H4, er det let at overvåge hovedtelefonernes batteristatus, og musikken kan styres fra app’en (play, pause, frem, tilbage).

 

 

Pris og tilgængelighed

Beoplay H4 i Charcoal Grey koster kr. 2.299,-

Er klar til salg i butikkerne fra i dag.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.