Forside Nyheder

Her er første hint om Huawei P10

-

Huawei er nu det tredjestørste smartphone-brand i Danmark, og mange venter formentlig spændt på at se opfølgeren til den populære P9-smartphone.

Vi ved nu, at den kommer til at blive lanceret på Mobile World Congress, der starter om et par uger.

Helt præcis bliver det 26. februar, den kommer til at blive vist frem, for der har Huawei netop inviteret til pressemøde.

Som det hører sig til i denne tid, kommer telefonen til at have dobbeltkamera – i hvert fald, hvis man skal stole på designet i invitationen, der fokuserer på dette. Men Huawei gør endda så meget ud af det, at der kan være noget andet i vente – for et almindeligt dobbeltkamera er jo ligesom ikke noget nyt.

Fra andre sider har vi hørt rygter om, at der kommer to versioner af Huawei P10, begge med 5,5-tommers skærme i qHD-opløsning, hvor den ene (med navnet Plus) har en skærm lidt á la Samsungs Edge-modeller.

 

Annonce