Forside Nyheder

Her er Honor 8 Lite

-

Den nyeste Honor-smartphone, 8 Lite, er nu officielt lanceret i Danmark.

Honor-familien fra Huawei er mellemklassens frække smartphones. Dem der byder på elegant design og avanceret teknologi, uden at koste en bondegård.

Annonce:

”Med Honor 8 Lite præsenterer vi et produkt, der balancerer perfekt i forholdet mellem brugeroplevelse og vigtige funktionaliteter, der samtidig ikke ruinerer budgettet. Der er tale en smartphone, der praktisk talt giver dig alt, hvad en moderne smartphonebruger har behov for, og den leverer det på et rigtig højt niveau”, fortæller Senior Marketing Manager hos Huawei, Marie Feldborg.

Honor 8 Lite er udstyret med en Kirin 655 Octa-Core processor, 3GB LPDDR3 RAM og 16GB ROM med mulighed for udvidelse af ekstern hukommelse op til 128GB.

Glasset er afrundet med en 2,5 D slibning med bløde kanter, og med en unibody hus i børstet stål-finish.

Fingeraftrykssensoren låser din smartphone op på imponerende 0,3 sekunder, og det store 3.000mAh batteri giver dig mange timers brug uden bekymring om at skulle lade op.

Skærmen er 5,2’’ med 1080P Full HD (1920×1080 pixels). Der er dynamisk baggrundslys og farveforbedringsteknologi.

Honor 8 Lite er udstyret med 12MP kamera og PDAF hurtigfokus på kun 0,3 sekunder. Frontkameraet er på 8MP med en vinkel-linse der giver masser af nye selfie-funktioner. En ny videoredigeringsfunktion gør det muligt at skabe dine egne små kortfilm, mens du er på farten.

Operativsystemet er EMUI 5.0, baseret på Android 7.0.

Blandt funktionerne, der følger med, er Phone Clone, der tillader dig at skifte telefon med kun et enkelt klik og overføre alle data på én gang.

Honor 8 Lite fås i farverne sort, guld, hvid og blå.

 

 

Pris og tilgængelighed

Honor 8 Lite koster kr. 2.200

Er til salg i Danmark nu.

 

 

Fakta om Honor 8 Lite

Dual 2.5D glas
Børstet stålfinish
7.6 mm tynd
Intelligence learning system
Kirin 655 Octa-Core CPU
Smart-usage optimering
16nm chip-level power saving

Smart Power 5.0: Optimerer centrale dele af telefonen som system, display, hardware, big data-analyse og reducerer strømforbruget for at sikre højere ydeevne og længere batterilevetid.

DPD + APT teknologi: Tilføjelsen af DPD og APT teknologierne mindsker effektivt strømforbruget på forskellige niveauer og bidrager på den måde til en længere batterilevetid.

Opgraderet ArcSoft indstilling: Telefonens ”softening filter” og opgraderede ArcSoft tilstand gør det muligt for dig at tage fejlfrie selfies, mindske hudens ujævnheder og giver dig kontrol over billedernes generelle finish, så du opnår lyse og naturlige resultater.

Forskellige selfie-indstillinger: Flere forskellige selfie-indstillinger er nu tilgængelige inklusiv panorama og beauty mode.
Plugin kontrolfunktion: Den nye plugin kontrolfunktion reducerer hukommelseslagringen og gør programfladen mere brugervenlig. Klik blot på “download” og tilføj dine personlige kameraindstillinger.

Beauty videofunktion
PDAF fast focus
Videoredigeringsfunktion: Gør det muligt for dig at filme og redigere, når du er på farten.

Adskillige videooptagelsesindstillinger: professionel indstilling / beauty mode / time-lapse videoindstilling / slow motion indstilling.
Fingeraftrykslæsning på 0.3 sekunder
Chip-level sikkerhedsløsning
1080P Full HD
Farveforbedringsteknologi
Eye-care indstilling

Kloningsapp: Dataoverførsel til en ny telefon med bare ét klik – slut med problemer når du skifter til en ny telefon.
Hishare: Del billeder og dokumenter med én simpel funktion.
Split screen funktion: Har du lyst til at se en video og skrive med dine venner imens? Det klarer du nemt ved at splitte skærmen med et tryk på multifunktionsikonet i nederste højre hjørne af skærmen. (*Ikke muligt for udvalgte apps)

WLAN Signal Bridge: Den utrolige “WLAN signal bridge” feature gør det muligt at forbinde telefonen til routeren, så du kan dele Wi-Fi med dine venner. Så er du på nettet, altid!
Wi-Fi+: optimeret hotspot forbindelse med hurtigere scanning; sikkerhedsverificering anbefales med hotspot.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.