Forside Nyheder

HTC dropper billige smartphones og satser på topmodellerne

-

I en tid, hvor de fleste store smartphone-producenter i højere grad satser på mellemklasse- og billige telefoner til nye markeder, går HTC den anden vej.

Det meddelte firmaet i forbindelse med en regnskabsfremlæggelse, skriver Phonescoop. HTC vil fremover satse mere på flagskibs-telefoner i den høje ende og forsøge at tjene mere på disse smartphones, som typisk kan sælges med en højere profitmargen.

HTC vil dog stadig understøtte de billige modeller, der allerede er på markedet nu, såsom Desire 626 (bill.), men vil altså lancere færre af dem i fremtiden.

Det er ellers en populær strategi blandt smartphone-producenter at forsøge at sælge skrabede modeller til billige penge for at få fat i et stort volumensalg i markeder som Kina og Indien. Det er den strategi, Nokia er vendt tilbage på markedet med, og vi ser også firmaer som Huawei og Samsung gøre det samme.

HTC rapporterede et underskud på 117 millioner dollar i fjerde kvartal af 2016, hvilket i det mindste er mindre end deres tab på 133 millioner dollar i kvartalet før.

Annonce