Forside Indhold og distribution Film

Kom bag kulisserne på ’Avengers: Infinity War’

-

Næste års store Marvel-film bliver åbenbart gigantisk.

I år får vi som bekendt fortsættelsen til ’Guardians of the Galaxy’ samt endnu en Spider-Man-reboot, ’Spider-man: Homecoming’ at se, men næste år samles hele Marvels cinematiske univers (MCU) i én film: ’Avengers: Infinity War’. Og det gælder også hovedpersonerne fra de to film, vi ser i år.

Det kan man se i nedenstående video, der er et kig bag kulisserne på filmen. Hoved-optagelserne begyndte for tre uger siden, men allerede nu får vi lov at se, hvad holdet bag ligger og roder med.

Allerede fra starten kan vi således konstatere at Star-Lord (Chris Pratt), Spider-Man (Tom Holland) og Iron Man (Robert Downey, Jr.) alle er med i den samme film. Hvordan ’Guardians of the Galaxy’-universet bliver smeltet sammen med ’Avengers’-universet bliver spændende at se, men det må næsten være noget med tidsrejser.

”Det er kulminationen på den rejse, som Marvel’s cinematiske univers begyndte i 2008 med den første Iron Man-film” fortæller produceren Kevin Feige, der er tovholder på alle Marvel-filmene, der kommer ud af Disney-koncernen. Så er der ikke sagt for lidt.

I filmen skal alle heltene op mod den største fjende nogensinde, nemlig Thanos, der nærmest er modstandsdygtig overfor alt. Og det er åbenbart denne konfrontation, alle filmene i MCU indtil videre har ledt frem til.

Men vi må altså vente til maj 2018, før vi får den at se.

Annonce