Forside * Featured

Nokia 3310 er genfødt

-

Her er 2017-versionen af den populære Nokia 3310 mobiltelefon.

Nokia-producenten, HMD Global, har moderniseret en klasiker. Det er verdens engang populæreste mobil, Nokia 3310, der genopstår i en opdateret 2017-udgave.

Annonce:

Så er du træt af smartphonen. Vil du bare gerne have en robust mobil til det mest basale, en telefon der ikke skal oplades dagligt, så er den nye Nokia 3310 måske lige dig.

Stand-by tid angives til 30. Ikke 30 timer, men 30 dage! Taletiden er 22 timer i alt.

Den kommer i fire forskellige farver: Warm Red, Yellow, Dark Blue og Grå. Rød og Gul har et blankt (glossy) finish, mens den grå og blå er mat i finish.

Der er en 2,4″ farveskærm, et 2 Mpixel kamera og så er der – selvfølgelig – det klassiske 3,5 mm minijack til hovedtelefonerne.

Der kommer en normal udgave til et enkelt abonnement, men der kommer også en udgave med dual-SIM. Sidstnævnt kan benyttes med to mobilabonnementer samtidig. Det skal dog lige siges at Nokia 3310 kun understøtter GSM, så kun 2G netværk.

Ligesom på originalen, så følger spillet Snake også med her.

 

 

Pris og tilgængelighed

Dansk pris og tilgængelighed er endnu ikke annonceret.

Prisen er 49 euro. Det svarer vel til omkring 400 kroner på det danske marked.

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.