Forside Nyheder

Ny trailer for Netflix’ næste Marvel-superhelt

-

Så er vi snart klar til at den næste Marvel-superhelt indtager Netflix.

Efter Daredevil, Jessica Jones og Luke Cage kommer Iron Fist nu på banen i en ny trailer.

Hvis man ikke kender Iron fist i forvejen, så har han i lang tid – i hvert fald på tegneseriefronten – dannet makkerpar med Power Man. Det sidste er jo måske nok det lammeste navn på en superhelt nogensinde, og det er derfor, Netflix valgte at lave en serie med ham under hans borgerlige navn, Luke Cage (som heller ikke engang er hans dåbsnavn, men det er en anden historie).

Iron Fist er ligesom Luke Cage en slå-på-tæven-superhelt, men han er et resultat af kampsports-bølgen, der ramte USA i 1970’erne, og han kan især noget med en god blanding af forskellige kamp-stilarter, blandet med en magisk ”chi”-kraft, der gør ham til en ægte superhelt.

I serien vender han tilbage til New York efter 15 år for at forsøge at overtage familiefirmaet, og samtidig banke nogle banditter på plads. Det sidste kommer formentlig på en eller anden måde til at ske sammen med Luke Cage for at gøre tegneserie-historien ære.

Om det sker i Iron Fists egen serie eller først i den kommende ’The Defenders’-serie, hvor alle fire Netflix/Marvel-helte arbejder som et team, finder vi ud af 17. marts. Det er nemlig premieredatoen for samtlig afsnit af ’Iron Fist’ på Netflix.

 

Annonce