Forside Nyheder

Oppo vil revolutionere smartphone-kameraer på MWC

-

Der kommer til at ske et eller andet vildt på MWC, når det gælder smartphone-kameraer.

Vi ved bare ikke helt, hvad det er endnu. Men kinesiske Oppo har annonceret, at de under deres pressekonference ved Mobile World Congress har tænkt sig at vise ny teknologi frem, som de har arbejdet på i et år.

Ifølge den teaser, som Oppo har sendt ud, vil den nye kamerateknologi ganske enkelt forandre, hvordan smartphone-kameraer fungerer fundamentalt. Hvordan det skal ske, finder vi først ud af om en uge, når MWC løber af stablen.

Det eneste, vi har at gå efter, er teksten ”Go 5X Further”. Så der er tale om fem gange et eller andet. Kunne det være 5x optisk zoom, som Oppo har fundet ud af at proppe ind i en smartphone uden at gøre den alt for tyk? Eller handler det om opløsning, hvor der er fem gange så mange pixels i billedet?

Kom eventuelt selv med gæt i kommentarsporet.

Annonce