Forside Nyheder

’Stranger Things’ sæson 2 kommer til Halloween – første teaser er landet

-

Der er lang tid til 31. oktober 2017.

Det er på den dato, amerikanerne fejrer Halloween i år, og det er jo en tradition, danskerne efterhånden også har taget til sig.

Men det er den perfekte dato for premieren på en af de mest ventede sæson-opfølgninger, Netflix har nogensinde har haft. Det overraskende seriehit ’Stranger Things’ fortsætter nemlig sin historie på streamingtjenesten på Halloween, og som altid på Netflix, lander alle afsnittene på én gang.

Så hvis man ikke har nogle børn, der skal ud og tigge om slik – kan man sætte sig til rette og se, om sæson to kommer tættere på, hvad det helt præcist er, der var i vejen med den lille by Hawkins i staten Indiana i 1983.

Vi følger stadig holdet af præ-teenagere fra sæson 1, men blot et år senere. Det ved vi, fordi den første teaser-trailer allerede er landet. Den fik premiere under Super Bowl-finalen i amerikansk fodbold søndag.

Traileren er herunder – og læg lige mærke til de helt oplagte Ghostbusters-kostumer.

Annonce