Forside Produkter Connected Home

TEST DEL 2: Tado Smart Radiator Termostat – Installation

-
Tado Smart Radiator thermostat (foto: recordere.dk)

I anden del af vores test af Tado’s Smart radiator Termostat, gennemgår vi installationen af de to termostater og Internet Bridge. En ting står nu klart. Vi bliver aldrig VVS’ere.

Lad det ikke være nogen hemmelighed. Jeg er ikke handyman, og derfor var det med stor spænding at jeg kastede mig over installationen af de to termostater fra Tado.

Tado’s app er nem nok at bruge, og derfor var det let nok at følge vejledningen, til gengæld løb jeg ind i lidt problemer med at montere termostaterne, da jeg ikke kunne stramme beslagene nok på radiatoren.

Uanset hvor meget jeg strammede dem, så føles hele installationen stadig løsere end jeg bryder mig om.

Annonce:

 

Let Interface

Tado’s interface er let at bruge, og følger man det omkring parring så går det let og hurtigt at installere termostaterne. Man skal dog være opmærksom på, at den midlertidige internet bridge ikke kan installeres fra Web men kun fra app’en som findes til Android og iOS.

I næste afsnit kigger vi på både app og web interface. Desværre har den internet bridge vi har fået med ikke Apple Homekit support, så vi kan ikke teste integrationen endnu. Vi har dog bestilt den gratis opdatering og håber at få det med, ellers må vi komme med en opfølgende artikel.

Dagspris

Find pris og forhandler på Tado enheder her.

Denne artikel er en del af serien: Tado - Smart thermostat

Annonce: