Forside Produkter Mobil

3 indleder eksklusivt samarbejde med OnePlus

-
OnePlus 3T kommer til 3.

Fra den 21. marts kan 3 som den første danske forhandler tilbyde en smartphone fra OnePlus. Det sker i kraft af, at teleselskabet netop er indgået i et eksklusivt samarbejde med den populære smartphoneproducent. 

3 bliver den første danske forhandler, der kan præsentere en smartphone fra OnePlus. OnePlus 3T kommer eksklusivt til salg hos 3 fra den 21. marts, hvor kunderne kan opleve den i 3’s butikker. 3 bliver eksklusov partner med OnePlus i Danmark

“Vi er meget begejstrede for dette eksklusive partnerskab med OnePlus. Mange af vores kunder er teknisk interesserede og opsat på at have de nyeste og bedste specifikationer. Vi har allerede registreret mere end 3.000 OnePlus smartphones i vores netværk, og det siger sådan set det hele. Vi ser virkelig frem til at vise OnePlus 3T i vores butikker. Det er sandsynligvis den bedste smartphone i verden i øjeblikket,” siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3.

 

Pris og tilgængelighed

OnePlus 3T vil være tilgængelig med en række abonnementer hos 3 – eksempelvis kan udgaven med 64 GB købes hos 3 med et Fri Tale 20 GB-abonnement med 3Deling og 3LikeHome for 99 kr. pr. måned i 30 måneder for telefonen og 200, – pr. måned for abonnementet med 6 måneders binding, hvilket svarer til en minimumspris på 4.270 kr. inkl. oprettelsesgebyr.

Annonce