Forside Produkter Mobil

3 klar med tale over 4G/LTE

-
3’s hovedkvarter i Danmark (Foto: 3 Presse)

Kunder hos teleselskabet 3 kan nu bruge tale via 4G-nettet. Det kommer til at betyde bedre lydkvalitet for de kunder, der har en telefon, der understøtter VoLTE.

3 kunder med Fri Tale abonnement, og en nyere iPhone (iPhone 6 eller nyere med iOS 10.3) eller nye Android telefoner fra Sony og Samsung kan nu foretage opkald via teknologien VoLTE.

Har man en telefon der understøtter VoLTE vil man opleve at opkald forbindes hurtigere, og at lydkvaliteten forbedres væsentligt. Det bliver desuden muligt at bruge 4G tale og 4G data samtidigt, idet telefonen ikke længere behøver at skifte over på 2G eller 3G for at foretage et talekald

”Ved at introducere 4G tale ser vi igen fordelene ved, at den mobile teknologi bliver ved med at udvikle sig. Teknologien tillader os hele tiden at optimere kvaliteten og udnytte de potentialer, der er i forhold til vores kunders mobiloplevelser. Med aktivering af 4G tale i vores netværk kan talekaldene foretages både på 3G-nettet, 4G-nettet eller som wi-fi opkald. I takt med at flere og flere mobiltelefoner kan håndtere 4G tale, vil de fleste opkald – og på et tidspunkt alle talekald, foregå via 4G nettet”, siger Kim Christensen, netværksdirektør hos 3.

Fra den 29. marts udruller 3 løbende 4G tale til privat- og erhvervskunder, som har et Fri Tale abonnement og en nyere iPhone (6, 6 Plus, 6s, 6s Plus, SE, 7, 7 Plus) eller en af Android telefonerne Sony XZ, Sony X og Sony X Compact.

4G tale forventes at komme til Samsung S7 og S7 Edge i løbet af få måneder.

Annonce