Forside Produkter Mobil

3 kom flot ud af 2016

-
3’s hovedkvarter i Danmark (Foto: 3 Presse)

3 leverede solide resultater i 2016 på trods af et generelt presset mobilmarked. Ifølge 3’s årsregnskab kom teleselskabet ud af 2016 med 4% flere kunder.

Trods hård konkurrence på det danske mobilmarked, er 3 meget tilfreds med deres regnskab for 2016. 3 endte 2016 med næsten 1,2 mio. kunder, som er en stigning på 4% i forhold til året før.

Årets resultat før finansielle poster ender på 430 mio. kroner.

3s omsætning i Danmark var i 2016 3,2 mia. kroner.

”3 kommer i mine øjne flot ud af 2016 resultatmæssigt. Markedet er fortsat råt og præget af hård konkurrence om kunderne. Dette afspejler sig i vores begrænsede, men dog godkendte indtag af kunder. Til gengæld er vi i årets løb lykkedes med at sælge mere til kunderne på tværs af vores sortiment og tillægsprodukter, hvilket ses i vores EBIT, som steg med 11%.”, fortæller CEO Morten Christiansen fra 3 i en pressemeddelse.

3 satser på at fortsætte med at øge deres markedsandele i 2017, hvor de håber at EU’s regulering af roamingpriser, kan udfordre andre teleselskaber, der ikke er så godt forberedt som 3 er med deres 3LikeHome.

Annonce