Forside Nyheder

Android-opfinder teaser sin nye, kantløse smartphone

-

Det ser virkelig ud som om, kantløshed er den nye trend.

Ud over, at firmaer som LG og Samsung forsøger at fortrænge kanterne på deres 2017-smartphones, og at der går rygter om at Apple vil gøre det samme med deres jubilæums-luksus-iPhone til efteråret, har en ny spiller meldt sig under kantløshedens faner.

Annonce:

Det er Essential, det nye smartphone-mærke, der bliver lanceret af Andy Rubin, der i sin tid var medopfinder af Android. Han har allerede åbnet lidt op for godteposen for nogle måneder siden, men nu har han teaset et billede af telefonen.

Det er sket på Twitter, hvor Andy Rubin har postet det ovenstående billede, der ganske som lovet viser en telefon uden kanter, i hvert fald ikke i toppen og på siderne. Vi kan ikke se bunden.

Han skriver i sin tweet, at han er spændt på at få telefonen ud i folks hænder. Det skulle ifølge rygter, der dukkede op i januar ske midt på året – så der kan vel ikke være så længe til.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.