Forside Nyheder

Avis: Nintendo vil fordoble produktionen af Switch

-

Hvor stort et hit er Nintendo Switch? Temmelig stort.

Der bliver i hvert fald solgt nok eksemplarer af Switch til at kunne kalde det et seriøst comeback for Nintendo oven på Wii U-misæren.

Baseret på de første ugers salg er Nintendo tilsyneladende så optimistiske, at de har tænkt sig at fordoble antallet af Switch-konsoller, der får produceret i 2017. Det var egentlig meningen, at der kun skulle laves 8 millioner, men nu vil Nintendo i stedet lave 16 millioner af dem i år. Det skriver Wall Street Journal basreret på informationer fra kilder i produktionsmiljøet.

Der er meget, der tyder på, at Switch kommer til at overstige salgs-estimaterne. Nintendo havde ifølge TechCrunch planlagt at sælge 2 millioner eksemplarer i marts måned, men havde allerede solgt 1,5 million eksemplarer efter de første to uger i marts.

Det er ikke sikkert, at samtlige 16 millioner eksemplarer bliver solgt i 2017, mange vil nok også række ind i 2018. Men til sammenligning solgte Wii U 13,5 millioner eksemplarer på fire år, så det kan næsten kun gå bedre end det.

Annonce