Forside Produkter HiFi & Surround

Beolit 17: En mere personlig højttaler fra B&O PLAY

-

Beoplay Beolit 17 er det seneste skud på stammen i den ikoniske Beolit-serie.

B&O PLAY Beolit 17 byder på nye smarte detaljer sammen med Beoplay App, og har fået et løft på lyden i forhold til forgængerne.

Designet følger Beolit formsprog. Oprindelig skabt i 1939, men her ført up-to-date af designer Cecilie Manz. Beolit 17 ligner Beolit 12 (2012) og Beolit 15 (2015), men der er forskelle.

Højtalerens top og bund er lavet af robust polymer. Gitteret, der omkranser højtaleren, er lavet af anodiseret perleblæst aluminium, og håndtaget er kernelæder.

 

 

Vågn op til dine favorittoner

Beolit 17 kommer med en ny intelligent connect-knap, som åbner for en række muligheder gennem Beoplay App. I Beoplay App kan du vælge mellem fire forskellige funktioner, som bliver aktiveret, når du trykker på connect-knappen, der er placeret på toppen af højtaleren.

Alarm: Du kan indstille en alarm i Beoplay App, der vil vække dig med en af to mulige B&O PLAY-alarmtoner eller den sidst afspillede sang på din smartphone. Tryk én gang for at snooze og to gange for at deaktivere alarmen.

Forbind: For nem adgang til musik kan du bruge connect-knappen, der med det samme afspiller den sidst afspillede sang på din smartphone.

Betjening: En simpel funktion, der lader dig afspille eller pause musikken ved blot at trykke én gang på tilslutningsknappen. Ved to tryk skifter du til næste sang.

ToneTouch: Opsæt Beoplay App til at afspille din favorit ToneTouch-indstilling. Prøv dig vej gennem de forskellige tonaliteter og opsætningsindstillinger for at finde lige præcis den lyd, der passer dig bedst.

Selvom designet ligner forgængerne, så har B&O fjernet det lille rum til kabler, for at give mere plads til lyden. Det gør at Beolit 17 kan spille endnu kraftigere end forgængerne.

Beolit 17 lanceres i Natural og Stone Grey

 

 

Pris og tilgængelighed

B&O PLAY Beolit 17 koster kr. 3.799,-

Er til salg nu.

 

Annonce