Forside Nyheder

Den første smartphone med 360-graders kamera har også diamanter

-

Før eller siden måtte der jo dukke en smartphone op med 360-graders kamera ombord.

Og det er naturligvis ikke en af de tunge drenge, der leverer den.

I stedet er det et obskurt, kinesisk mærke, ProTruly, der sender den på gaden. Modellen hedder, ganske sødmefylft, ’Darling’.

Det 13 megapixels 360-graders kamera kan bruges til at lægge 360-graders video op på Facebook og YouTube og kan med lidt efterfølgende behændighed også bruges til VR-videoer.

Som man kan se på billedet skal man dog regne med at kameraet fylder en del, hvilket måske giver sig selv. Den ellers ret flade telefon har et stort kamera-bump på både fronten og bagsiden.

Men det ser også ud som om Darling har et ganske bestemt publikum. Således kan den fås i en luksusversion, der har fire diamanter siddende, og lavet med læder- og guld-elementer.

Den sidstnævnte kan ifølge China Daily købes for omkring 9.100 kroner før danske afgifter kommer på. Kan man nøjes med den knapt så luksuriøse version kan man nøjes med omkring 4.200 kroner før danske afgifter.

Får det får man så en ret middelmådig Android-telefon, udover kameraet og luksus-delene. Den har en 5,5 tommers 1080p-skærm, MediaTek-CPU, 4 GB RAM, 64GB lagerplads, men dog et stort batteri på 3.560 mAh.

Men man skal altså til Kina og hente den.

Annonce