Forside Nyheder

Kompromisløsning: Android og iPhone i én telefon

-

Man behøver ikke kigge meget længere end til kommentarsporene på Rec.dk for at se, hvor polariseret debatten mellem iOS- og Android-fans er.

Men nu kan et nyt Kickstarter-projekt måske gyde olie på vandene. Hvis du ikke kan vælge mellem iPhone og Android, kan du få begge dele i samme telefon.

Der er simpelthen tale om et iPhone-cover, der indeholder en Android-telefon. Når man sætter coveret på, bruger det iPhonens kameraer, mikrofon og højttaler. Der slutter samhørigheden imidlertid, for på bagsiden af coveret sidder der en fem-tommers skærm, hvor man så kan bruge coveret som Android-telefon.

Annonce:

Med andre ord behøver man bare vende telefonen om for at få lov at bruge den anden platform. Coveret, der er lavet af en flok israelere og kaldes for ’Eye’, har også dual-SIM, microSD-slot, og et hovedtelefonstik, så man kan få et sådant tilbage, hvis man savner det på iPhone 7.

Blandt de andre der kan føjes til iPhone på denne måde er trådløs opladning, et større batteri (2800 mAh) og sågar en IR-blaster. Den er baseret på en quadcore-processor fra MediaTek og kører Nougat.

Kickstarter-kampagnen ser allerede ud til at være en succes. I skrivende stund har firmaet bag Eye samlet cirka 82.000 dollar sammen ud af de 95.000, de skal bruge – og der er stadig 32 dage tilbage til at hente de sidste penge.

Hvis du skulle være interesseret i at købe én kan du (igen – i skrivende stund) stadig nå at købe den for ’Early Bird’-prisen på 95 dollar. Prisen bliver 189 dollar, når produktet lanceres kommercielt. Du skal dog op på 129 dollar, hvis du vil have 4G/LTE med. Det er planen, at casen bliver leveret i August.

Annonce: