Forside Nyheder

Kort nyt om Spotify, Sony TV og Viaplay bodil

-
Foto: recordere.dk / shutterstock.com

Spotify runder milepæl. Sony har stoppet Android 6 til TV. Viaplay jubler over Bodils streamingpris.

 

Spotify runder milepæl

Musiktjenesten Spotify har rundet en ny milepæl. Streamingtjenesten meddeler nu at de har rundet 50 mio. betalende brugere.

Annonce:

Nærmeste konkurrent er Apple Music med +20. mio. betalende brugere.

 

Sony har stoppet Android 6 til TV

Forleden begyndte Sony at rulle en opdatering ud til deres Android TV, en opgradering fra v.5 til v.6 Marchmallow.

Men nu er den opdatering midlertidigt sat på pause efter tekniske problemer. Det skriver FlatpanelsDK. Sony fortæller at deres udviklingsafdeling arbejder på højtryk for at løse problemerne, men at de må se bort fra den oprindelige plan om at nå at opdatere alle Sony Android TV inden 8. marts. Det når de ikke.

 

Viaplay jubler over Bodils streamingpris

Årets Bodilpriser er blevet uddelt, og for første gang er Streamingprisen blevet uddelt.

Det gav anledning til jubel hos streamingtjenesten Viaplay. Det blev nemlig “Flaskepost fra P” og Viaplay som løb med årets Streamingpris.

Streamingprisen uddeles af Danske Filmkritikere i samarbejde med streamingtjenesterne Blockbuster, Viaplay og Filmstriben – Bibliotekernes filmtilbud, der hver havde nomineret tre film, hvorefter det var op til publikum at stemme på deres favorit på Bodilprisens hjemmeside.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.