Forside Indhold og distribution Film

Her ligger Skull Island, hvor King Kong bor

-

I næste uge er der premiere på den næste film om King Kong.

Som det vil være filmfans bekendt, er det ’Kong: Skull Island’, der fungerer som en slags fortsættelse af Peter Jacksons ’King Kong’ fra 2005.

Sidstnævnte foregik samme år som den oprindelige King Kong-film kom ud, i 1933. Den nye film foregår 40 år senere, i 1973 og lugter lidt af jungle-krigsdrama á la diverse Vietnam-film. I hvert fald hvis man skal stole på trailerne.

Men hvis man nu skulle forledes til at tro, at Kong blot er et fantasimonster, og at der naturligvis ikke findes gigantiske gorillaer på øer ude i stillehavet, så kan det være, man tager fejl.

Skull Island er i hvert fald dukket op på Google Maps.

Der er naturligvis tale om et PR-stunt for filmen, og man kan ikke se selve øen, der blot er repræsenteret med en Google-kortnål lige syd for ækvator. Der er dog et enkelt officielt billede, og nogle spøgefugle har allerede lagt nogle selvbestaltede bud på fotos ind.

Warner Bros., der står bag filmen, har tidligere lavet lignende stunts i forbindelse med deres film, hvor man med Google Street Maps f.eks. kan komme ind i kulisserne fra Harry Potter-filmenes Diagon Alley, eller i forbindelse med ’Superman v Batman’ kunne man komme ind i Bathulen på samme måde (den funktion er nu væk).

 

 

Annonce