Forside Nyheder

Se Netflix på YouSee’s tv-boks

-

YouSee udsender i dag en opdatering til deres tv-boks, hvor der bliver adgang til Netflix sammen med tv-kanalerne.

YouSee er klar med en interessant opdatering til deres TV-Boks. Nu får mere end 75.000 YouSee-kunder adgang til Netflix direkte fra boksen, og Netflix får sin egen kanalplads.

Annonce:

Dermed kan YouSee-kunder zappe forbi Netflix, når de skal beslutte sig for, om aftenens underholdning skal bestå af ”Den store bagedyst” eller ”House of Cards”.

Den populære streaming-tjeneste får fremover en kanalplads på linje med de traditionelle tv-kanaler på YouSees nyeste tv-boks, og kunderne vælger selv, hvor Netflix skal ligge.

”Nu får vores kunder adgang til al den bedste underholdning ét sted. I den nye opsætning kan vores kunder zappe direkte fra DR eller TV2 til Netflix, og dokumentarer, børneunderholdning, stand-up, serier og film fra Netflix bliver en integreret del af indholdet på lige fod med de traditionelle tv-kanaler. Det er en funktion, som mange af vores kunder har efterspurgt,” fortæller Jacob Mortensen, der er direktør for tv og bredbånd i YouSee.

 

Netflix her placeret på kanal 12 i YouSee’s Humax boks.

 

Streaming og tv går hånd i hånd

For rigtig mange danskere er både traditionelt tv og streaming en vigtig del af den daglige underholdning.

Derfor har YouSee og Netflix arbejdet tæt sammen for at finde en løsning, hvor kunderne let kan bevæge sig mellem Netflix’ indhold og deres tv-kanaler.

Se en gennemgang af Netflix på YouSee-boksen her.

”Det her er fremtiden for tv. Det handler ikke længere om enten streaming eller traditionelt tv. De to ting går hånd i hånd og beriger hinanden. Vores rolle er at gøre kvalitetsindhold let tilgængeligt for vores kunder. Derfor er jeg rigtig glad for, at Netflix, som er danskernes foretrukne streaming-tjeneste, går sammen med os om at levere indholdet på en måde, der matcher vores kunders underholdningsvaner,” siger Jacob Mortensen.

 

Netflix klar til YouSee boks

 

YouSee ønsker at tilpasse sig danskernes underholdningsvaner

Samarbejdet mellem Danmarks største tv-distributør og danskernes foretrukne streaming-tjeneste er ikke kun et naturligt skridt i forlængelse af ændrede medievaner; det gør også YouSees kunder til tv-frontløbere.

”Danskerne har taget rigtig godt imod Netflix, og vi vil gerne gøre det så let som muligt for dem at nyde en bred vifte af eksklusivt indhold. Vores samarbejde med YouSee er et godt eksempel på, hvordan vi tilpasser os danskernes ændrede underholdningsvaner. Nu kan YouSees kunder se frem til nye originale Netflix- serier som Santa Clarita Diet, Marvel’s Iron Fist og Girlboss samt en stærk palette af originale Netflix-film,” siger Bill Holmes, Chief Business Development Officer i Netflix.

 

Tilgængelighed

YouSee udsender opdateringen til boksen fra i dag, og allerede derefter kan du placere Netflix på den kanal du ønsker, eller vælge den fra App menuen.

Det kræver et seperat abonnement til Netflix for at bruge den tjeneste.

Den nye tv-boks (Humax) blev lanceret i april 2016.

 

Se også

Test af YouSee tv-boks

Sådan får du Netflix på YouSee-boksen

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.