Forside Nyheder

Switch slår Nintendo-rekord

-

Der var åbenbart mange, der ventede spændt på Nintendo Switch.

I hvert fald kan Nintendo nu meddele af den nye spilkonsol er den hurtigst sælgende konsol i Nintendos historie.

Og det taget i betragtning at Wii var en af de mest populære og hurtigst sælgende konsoller i spilhistorien. Men Switch har altså slået den, når man kigger på salget i den første weekend, den er på markedet.

Kilden er direktøren for Nintendo America, Reggie Fils-Aime, som har givet informationerne til Nick Wingfield fra New York Times. Tallene er altså kun for det amerikanske marked, men giver en god indikation af, hvad der er i vente på internationalt plan.

Sidstnævnte kan også afsløre, at Zelda til Switch er det hurtigst sælgende standalone-spil til en Nintendo-konsol, der bliver lanceret samtidigt (men ikke bundlet sammen med) en ny spilkonsol. Selv Super Mario til Nintendo 64 kan ikke være med.

Som nævnt må vi nok vente lidt endnu på de globale salgstal, men det det ser ud som om, Nintendo er på sporet til at få det comeback, de ønsker sig.

Annonce