Forside Nyheder

Waoo Web-TV klar med Airplay. Chromecast på vej

-
Foto: recordere.dk

En efterspurgt mulighed er nu klar til Waoo-kunderne: Airplay på Waoo Web TV.

TV-kunder hos Waoo, med smartphones og tablets fra Apple, kan fra i dag smide indholdet fra Waoo Web TV app’en op på deres TV-skærm, via Airplay over Apple TV.

Dette giver Waoo’s TV-kunder endnu større mulighed for at udnytte deres streaming-indhold både derhjemme, i sommerhuset og hvor de ellers befinder sig.

”Mobilitet og fleksibilitet betyder utroligt meget for mange TV-kunder, så vi fortsætter udbygningen af vores streamingtilbud. AirPlay er endnu en funktion, som gør det muligt for kunderne at se deres TV-produkter, hvor de vil. Og så streamer vi i øvrigt Waoo Web TV i høj kvalitet, så billedet også er godt på den store skærm, selvom den kommer fra en app”, fortæller Jørgen Stensgaard, administrerende direktør i Waoo.

 

Chromecast på vej

Der er stor interesse blandt selskabet TV-kunder for en tilsvarende integration med Chromecast, Googles svar på Apple TV, og Jørgen Stensgaard fortæller, at også denne mulighed er på vej fra Waoo.

”Vi får mange henvendelser fra kunder, som også gerne vil kunne streame Waoo Web TV fra deres Android-enheder op på den store skærm, og det vil vi naturligvis også gerne tilbyde. Jeg kan ikke love noget om præcis, hvornår Chromecast-funktionen er klar, men vi er i gang”, lyder det fra Jørgen Stensgaard.

Waoo har også givet iPads og Android-enheder en hel ny brugergrænseflade.

Opdateringerne er klar i App Store og Google Play i løbet af ganske kort tid.

 

Annonce